Hyr Biozone MiniPowerzone – till ditt närmaste ombud

Sanera luft och ytor effektiv med Biozone MiniPowerzone

Priser och villkor

250:-/dygn + 400:- frakt t/r
Prisexempel 3 dygn är alltså totalt 750:- hyra och 400:- frakt = 1150:- inkl moms.

Vi kommer överens vid bokningen från när och hur länge du ska hyra MiniPowerzone. Paketet skickas till ditt närmaste ombud, vanligast är Schenker Privpak eller Posten. I paketet finns en returfraktsedel som du tejpar fast vid returen. Du ansvarar för att produkten och emballage är intakt vid returen.

En faktura skickas till din epost, beloppet är baserat på när du hämtar ut paketet hos ombudet tills du lämnar tillbaka paketet till ombudet igen. Enbart hela dagar räknas (inte timmar, delar av dagar)

Användning

Vanligaste användningsområden är rök eller mögelskadade rum eller fordon. Genomsnittlig hyrtid är 2-3 dagar för normalt förorenade utrymmen, eftersom det är svårt att veta hur djupt föroreningarna sitter i tex byggmaterial är detta bara ett riktvärde utifrån tidigare erfarenhet.

MiniPowerzone sanerar mögelskadat utrymme som har renoverats. Här säkerställer man att rester av mögelsporer dör innan man lägger fortsätter med ytskikten.
MiniPowerzone sanerar mögelskadat utrymme som har renoverats. Här säkerställer man att rester av mögelsporer dör innan man fortsätter med ytskikten.

Om föroreningskällan sitter dolt bakom ytorna kan man inte lösa problemen med enbart luftsanering, utan kräver en kombination med t.ex. ytskiktsrenovering eller vid fukt/mögelskador en djupare utredning tex. avfuktning eller rivning. Med en luftsanering får man snabbt en acceptabel och hälsosam inomhusmiljö, men kommer lukten tillbaka eller om effekten uteblir krävs ytterligare åtgärder.

Bakgrund

UltimAir AB har hyrt ut Biozone Powerzone sedan 2008. Baserat på våran erfarenhet, din information och med rätt teknik får vi endast nöjda kunder. Sannolikheten att lukten försvinner helt är stor, men ingen garanti då problemkällan kan vara dold. Ta kontakt med oss för rådgivning och hyra så kan vi komma fram till rätt lösning för er.

Andreas Källberg
UltimAir AB
andreas@ultimair.se
0706777435