Julklappstips – luftrenare i julklapp

Ren luft – bra julklappstips

Luftrenare är något väldigt uppskattat att få i julklapp, speciellt glädjande att få om någon i familjen eller nära bekant har allergier mot t.ex. pollen eller problem med lukt och mögel i huset eller fastigheten. Köp Airfree luftrenare i julklapp till nära och kära

Julen varar ända till…pollen!

Som man brukar säga varar julen ända till påska, därefter kommer pollensäsongen och drabbar tusentals pollenallergiker. Med Airfree luftrenare får man bort pollen ur luften och kan andas ren luft inomhus. Att utsätta sig för mindre pollen i den miljön man vistas i oftast (sovrummet), minskar risken att drabbas av symptom resten av dygnet.

Ge bort något ovanligt

Att ge bort en luftrenare i julklapp är nog ganska ovanligt och ger också en speciell positiv effekt för den som öppnar julklappen. Många som hör av sig till oss har precis upptäckt luftrenare och har inte hört talas om det tidigare. Ett bra julklappstips är att ge bort något som ger en positiv effekt för mottagaren.

Bekymmerslös produkt

En julklapp ska ju inte ge några bekymmer, en luftrenare från Airfree löser de problem som finns i luften vi andas inomhus. Eftersom Airfree luftrenare är ljudlös, underhållsfri och dessutom effektiv mot bakterier, virus, mögel och pollen är det ett bra julklappstips för en bekymmerslös och populär produkt.

Lagom stort paket

Airfree luftrenare är förpackade i en 22x22x27 cm stor kartong och är lagom att ställa under julgranen.

julklappstips

Airfree luftrenare – klicka på bilden för att komma till butiken

Öppet köp och betala senare

Vi erbjuder dig som privatperson öppet köp i 30 dagar samtidigt som Klarna just nu erbjuder er som kund att betala i februari 2014. Bra julklappstips är att använda öppet köp ifall ni ångrar ert köp.

Vill du köpa Airfree luftrenare som julklapp?

Besök våran webshop och lägg en order på önskad modell. Airfree finns i olika modeller för olika stora rum. Välj den modell som passar ert rum. Eftersom Airfree är ljudlös passar den också perfekt in i sovrum, eller i rum med höga krav på ren luft och låg ljudnivå.

God Jul önskar Tomtens luft-renar-e  !!